Få långt och friskt hår

Mitt bästa tips för att få friskt hår är att minst en gång i veckan dränka ditt hår med kokosolja. Även hårbotten! Ännu friskare blir ditt hår om du masserar in lite kokosolja i topparna varje dag, då kommer du se resultat snabbare. 

Det som jag gör är att jag dagen innan jag ska tvätta håret dvs är på söndagar, så lördagskvällen dränker jag hela håret med kokosolja, sätter upp håret i en hög hästsvans och sover med det hela natten, men sköljer inte ur det förrän mot eftermiddagen. Just för att håret ska får mer tid på sig att dra åt sig kokosoljan. Sen tvättar du håret som vanligt. Hela veckan så masserar jag in lite kokosolja i topparna.(bara i topparna annars blir håret att se väldigt flottigt ut)

Eftersom att det är en olja så vårdar det på djupet och du kommer inte se/känna skillnad vid första användningen. Utan oljan jobbar sig in i hårstået och ”reparerar” håret inifrån och ut. Därför tar det längre tid, men resultatet är värt att vänta på. Oljan kommer alltså laga ditt hår vilket kommer resultera till ett friskt och långt hår. Ja långt! Håret växer inte när det är slitet! 

Give it a try! 
Såhär ser mitt kokosdränkta hår ut dagen efter innan jag ska skölja ur det.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>